Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το λαμόγιο... Γρεβενά: Εισέπραττε αποζημίωση ειδικού σκοπού σε άλλο όνομα

    Επί πέντε μήνες μία 40χρονη Ελληνίδα τσέπωνε τα χρήματα που δικαιούταν το θύμα ύψους 3.000 ευρώ - Εταιρία στη Λάρισα κατήγγειλε τον δια...

   






Επί πέντε μήνες μία 40χρονη Ελληνίδα τσέπωνε τα χρήματα που δικαιούταν το θύμα ύψους 3.000 ευρώ - Εταιρία στη Λάρισα κατήγγειλε τον διανομέα της για μη παράδοση των εισπάξεων από τις παραγγελίες

Μια επιτήδεια Ελληνίδα εξαπάτησε έναν αλλοδαπό στα Γρεβενά, χρησιμοποιώντας εν αγνοία του τα προσωπικά του στοιχεία, για να υποβάλλει αίτηση για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ειδικού σκοπού! Έτσι, τσέπωνε επί πέντε μήνες χρήματα που δικαιούταν το θύμα!

Όταν ο αλλοδαπός έκανε αίτηση για να λάβει αποζημίωση ειδικού σκοπού, διαπίστωσε έκπληκτος ότι την είχε ήδη λάβει! Έτσι, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ερεύνησαν την υπόθεση και διαπίστωσαν ότι τα χρήματα πιστώνονταν στον λογαριασμό μιας 40χρονης, η οποία είχε ήδη τσεπώσει 3.000 ευρώ! Σε βάρος της πονηρής 40χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Έβαλε στην τσέπη τις εισπράξεις από τις παραγγελίες

Αντί να αποδώσει στην εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λάρισα όπου εργαζόταν ως διανομέας τις εισπράξεις από τις παραγγελίες που παρέλαβε για να τις παραδώσει την Τρίτη ένας Έλληνας, τις έβαλε στην... τσέπη! Όμως, η εταιρεία τον κατήγγειλε, συνελήφθη το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ιδιοποιήθηκε παράνομα το ποσό των 1.082,12 ευρώ και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για υπεξαίρεση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.