Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΠΝΑΤΕ! Απευθείας ΕΞΑΓΩΓΗ από τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ στο... «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ»! Δυό τόνοι Εσπεριδοειδή στην Ρωσία με αγάπη από τους τούρκους κατακτητές!

Δύο τόνοι εσπεριδοειδών μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία μεταφορών Adaport, που έχει έδρα την Αμμόχωστο, από το λιμάνι ...





Δύο τόνοι εσπεριδοειδών μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία μεταφορών Adaport, που έχει έδρα την Αμμόχωστο, από το λιμάνι της κατεχόμενης πόλης στη Ρωσία και σύμφωνα με την Κίπρις, είναι η πρώτη φορά που γίνεται απευθείας εξαγωγή από τα κατεχόμενα στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Κίπρις γράφει ότι η εξαγωγή των εσπεριδοειδών έγινε με 80 εμπορευματοκιβώτια ψυγεία και την επόμενη βδομάδα αναμένεται να σταλεί και δεύτερο φορτίο στην Ρωσία.

Η εφημερίδα Ντεταί σημείωσε ότι είχε επιχειρηθεί δύο φορές στο παρελθόν να γίνει απευθείας εξαγωγή αλλά δεν είχε καταστεί δυνατόν λόγω έλλειψης τεχνικών υποδομών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι λόγω της πανδημίας υπάρχουν διάφορα προβλήματα εξαιτίας της αδυναμίας των τουρκικών φορτηγών (που μεταφέρουν προϊόντα που εξάγονται) να μεταβούν στα κατεχόμενα, γεγονός που επηρέασε τις εξαγωγές. 

Ωστόσο αυτή τη φορά η εταιρεία Adaport μετέφερε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας εμπορευματοκιβώτια με πάγο και πλοίο που διέθετε 1000 γεννήτριες για 100 δοχεία κατάψυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.