Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κομμωτήρια στην Αττική από Δευτέρα με τα νέα μέτρα – Αναλυτικά πότε θα λειτουργούν

Ένα από τα κομμάτια των ανακοινώσεων του Νίκου Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα, που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, είναι το τι θα γίνει με τα κομμωτήρια...

Ένα από τα κομμάτια των ανακοινώσεων του Νίκου Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα, που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, είναι το τι θα γίνει με τα κομμωτήρια.



Διευκρινίζεται, λοιπόν, πως η Αττική, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, που είναι σε «κόκκινο» επίπεδο  θα έχουν ανοιχτά κομμωτήρια μόνο… μεσοβδόμαδα.


Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν (σ.σ. εκ παραδρομής ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε πως θα είναι ανοιχτά και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, κάτι που όμως σύμφωνα με νέα ενημέρωση δεν ισχύει) Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά.


Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.