Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυστραλία: Το κόλπο μιας μητέρας για να μην σπαταλούν χαρτί υγείας τα παιδιά της

Μια μητέρα στην Αυστραλία είδε και... απόειδε με την άσκοπη σπατάλη στο χαρτί υγείας από τα παιδιά της και σκαρφίστηκε έναν ξεχωριστό τρόπ...

Μια μητέρα στην Αυστραλία είδε και... απόειδε με την άσκοπη σπατάλη στο χαρτί υγείας από τα παιδιά της και σκαρφίστηκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να το εξοικονομήσει.


Μάλιστα, μοιράστηκε το κόλπο της στα σόσιαλ μίντια έτσι ώστε να δώσει τη λύσει και σε άλλες μητέρες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. 


Τι κάνει; Πιέζει το ρολό πριν το βάλει στη θήκη, κάτι που καθιστά πιο δύσκολο για να γυρίσει, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να τραβήξουν ανεξέλεγκτα, σπαταλώντας άσκοπα χαρτί υγείας.«Παιδιά σε τηλεκπαίδευση; Μήπως το χαρτί υγείας τελειώνει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως;», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, προτού δείξει πώς το βάζει η ίδια στην θήκη.



«Αυτό θα ήταν τέλειο για εμάς, η κόρη μου τραβά πάρα πολύ χαρτί και μετά με φωνάζει γιατί έχει βγάλει πολύ», έγραψε μια μητέρα. Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο κόλπο δεν εμποδίζει μόνο τα παιδιά από τη σπάταλη χρήση. «Θα το κάνω για τον σύντροφό μου», έγραψε κάποια, με μία άλλη να προσθέτει: «Θα το κάνω για τον άντρα μου. Ακούω το χαρτί να τρέχει και νευριάζω».


Κάποιοι διαφώνησαν με το κόλπο: «Αυτό είναι διαβολικό», έγραψε μια μητέρα. «Δεν θα δούλευε με τα παιδιά μου, θα συνέχιζαν να τραβάνε χαρτί υγείας», είπε μια γυναίκα. Άλλοι, πάλι, το βρήκαν εκπληκτικό: «Μέχρι τώρα το έβαζα σε ένα σημείο ώστε να μην το φτάνουν, οπότε έπρεπε να με φωνάξουν για να τους δώσω», έγραψε μια γυναίκα. «Σχεδιάζω μια γραμμή στον τοίχο, 3-4 πλακάκια πιο κάτω, είναι μια εύκολη μέτρηση για όλους», ανέφερε μία άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.