Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι Συνοριοφύλακες του Έβρου, είμαστε για να φυλάμε τα σύνορα μας και όχι να βρισκόμαστε απέναντι σε γονείς, αδέλφια, φίλους και γνωστούς...»

Με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο κατά την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στην πρόθεση της Κυβέρνησης να επεκτείνει το ΚΥΤ Φυ...





Με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο κατά την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στην πρόθεση της Κυβέρνησης να επεκτείνει το ΚΥΤ Φυλακίου μεταφέροντας λαθρομετανάστες στα σύνορα με την Τουρκία

Σε σχόλιο του ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, τονίζει, «Ο Έβρος μας δεν είναι ένα απλό σημείο εδαφικού ορίου.. Είναι πύλη που επιβάλλεται να προστατεύει και να προστατεύεται. Δυστυχώς με την επικείμενη πρόθεση της Κυβέρνησης για επέκταση δομής στο Φυλάκιο Έβρου, ο Ακριτικός Έβρος μας, η ακριτική Θράκη μας και η Ελλάδα μας εκτίθεται σε κίνδυνο!!!!

Υ.Γ Εμείς οι Συνοριοφύλακες είμαστε για να φυλάμε τα σύνορα μας και όχι να βρισκόμαστε απέναντι σε γονείς, αδέλφια, φίλους και γνωστούς … Ο νοών νοειτω…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.