Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη: Αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον υπουργό Εσωτερικών Φάτι Μπασάγα

Από θαύμα γλίτωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης, Φάτι Μπασάγα καθώς αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν. Ο υπουργός Εσωτερικών της Λι...

Από θαύμα γλίτωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης, Φάτι Μπασάγα καθώς αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης Φάτι Μπασάγα γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του χωρίς να τραυματιστεί, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον της αυτοκινητοπομπής του κοντά στην πρωτεύουσα Τρίπολη.


Σύμφωνα με μια πηγή του «Ρόιτερς», οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν την αυτοκινητοπομπή του Μπασάγα, έπειτα από μια επίσκεψη στην Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου και τα κεντρικά μιας νέας μονάδας ασφαλείας που υπάγεται στο υπουργείο του.


Το κονβόι του Μπασάγα βρέθηκε στο στόχαστρο πυρών από ένα θωρακισμένο όχημα, στη Ζανζούρ, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από την Τρίπολη.


«Η συνοδεία της αστυνομίας που ακολουθούσε τον υπουργό ανταπέδωσε τα πυρά. Δύο δράστες συνελήφθησαν, ο τρίτος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο υπουργός είναι καλά», επισήμανε το περιβάλλον του.


Ο Μπασάγα διορίστηκε το 2018 υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), που έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ και εδρεύει στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.