Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Λαμπάδιασε» εν κινήσει περιπολικό στο Λαγονήσι - Τι καταγγέλλει η ένωση Ν/Α Αττικής (βίντεο)

lawandorder«Το φιλότιμο των εναπομεινάντων αστυνομικών δεν φτάνει αλλά ούτε και η αποδοτικότητα αυτοκινήτων των 700.000 χιλιομέτρων αποτελ...

lawandorder«Το φιλότιμο των εναπομεινάντων αστυνομικών δεν φτάνει αλλά ούτε και η αποδοτικότητα αυτοκινήτων των 700.000 χιλιομέτρων αποτελεί παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας»

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφεραν να βγουν από φλεγόμενο περιπολικό αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του τμήματος Κερατέας, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο όχημα ενώ βρισκόταν εν κινήσει.


Συγκεκριμένα, πιθανότατα λόγω μηχανικής βλάβης ξέσπασε πυρκαγιά στο περιπολικό στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας ενώ κινούνταν στον 2ο κυκλικό κόμβο στη Λεωφόρο Καλυβίων στο Λαγονήσι.


Όπως φαίνεται και στα βίντεο, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ όπως καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, «το φιλότιμο των εναπομεινάντων αστυνομικών δεν φτάνει αλλά ούτε και η αποδοτικότητα αυτοκινήτων των 700.000 χιλιομέτρων αποτελεί παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί κατά το παρελθόν από την Ηγεσία μετά από ερωτήσεις βουλευτών ακόμα και του κυβερνώντος κόμματος, για την κατάσταση που επικρατεί στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, δεν είναι ιδιαίτερα πειστικές και τα επιχειρήματα που παρατίθενται είναι προφανώς ασαφή και αβάσιμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.