Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Αυτή είναι η Ελληνίδα που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στην φυλακή μετά από καταγγελία για βιασμό της! ΒΙΝΤΕΟ

Η Άντρια Κόνσταντ (Κωνσταντινίδου) είναι η Ελληνίδα που το 2004 κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από τον Μπιλ Κόσμπι. Η ομογενής μίλησε στ...





Η Άντρια Κόνσταντ (Κωνσταντινίδου) είναι η Ελληνίδα που το 2004 κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από τον Μπιλ Κόσμπι. Η ομογενής μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα συναισθήματα των θυμάτων αλλά και για το πως νιώθει που βλέπει πως το κίνημα του metoo έχει επεκταθεί και στη χώρα μας.

«Επέλεξα να ακολουθήσω τη νομική οδό που για πολλά θύματα αυτή η οδός τα αποθαρρύνει και τα τρομάζει. Όμως εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη, πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, του να μιλούν και να λένε τις ιστορίες τους. Είναι ένας τρόπος για να βρουν υποστήριξη και να τους πιστέψουν οι άλλοι. Πολλοί άνιθρωποι κρατούν μυστικά και προτιμούν να σιωπούν, εγώ το αποκάλυψα στη μητέρα μου. Ένιωθα και φόβο και ντροπή. Νομίζω πως η ντροπή εμπερικλείεται σε κάθε μορφή σεξουαλικής βίας όπως και ο φόβος Καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία, έτσι κάποια θύματα μπορεί να έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από μέλη της οικογένειάς τους, ή πανίσχυρες διασημότητες. Το τραύμα το βιώνουν οι άνθρωποι κατά τη στιγμή της επίθεσης αλλά και μετά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντρια..

Μαζί της στη σύνδεση εμφανίστηκε και άλλη μια γυναίκα η Στέισι Πίνκερτον η οποία είχε πέσει επίσης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Κόσμπι ωστόσο η δική της περίπτωση είχε παραγραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.