Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Λεπέν θέλει να απαγορεύσει την μαντίλα: «Ολοκληρωτική και δολοφονική»...!!! Πρότεινε και την απαγόρευση των «ισλαμιστικών ιδεολογιών»

Η Marine Le Pen υποστηρίζει την απαγόρευση της μαντίλας σε δημόσιους χώρους. Αυτό είπε σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή. Οι πρόσφατες δημοσ...




Η Marine Le Pen υποστηρίζει την απαγόρευση της μαντίλας σε δημόσιους χώρους. Αυτό είπε σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις προβλέπουν έναν αγώνα στήθος με στήθος μεταξύ της Le Pen και του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron στις προεδρικές εκλογές του 2022.

Η Marine Le Pen είπε στους παρόντες δημοσιογράφους ότι βλέπει την μαντίλα ως «ισλαμικό ένδυμα» . Πρότεινε επίσης έναν νόμο για την απαγόρευση των «ισλαμιστικών ιδεολογιών» , που λέει ότι είναι «ολοκληρωτικές και δολοφονικές».

Εάν γίνονταν σήμερα προεδρικές εκλογές, η Le Pen θα ελάμβανε 48%. Ο Πρόεδρος Macron θα είχε όμως επανεκλεγεί με 52 % των ψήφων. Αυτό γράφει τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien με βάση μια διαδικτυακή δημοσκόπηση. "Είναι μια δημοσκόπηση, ένα στιγμιότυπο, αλλά δείχνει ότι η νίκη είναι δυνατή", δήλωσε η Le Pen.

Η Le Pen δεν σημείωσε ποτέ υψηλότερη βαθμολογία στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο Γάλλος πολιτικός επιστήμονας Jean-Yves Camus επιμένει ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθεί μεγάλη σημασία σε αυτά τα ευρήματα. Θεωρεί πως η Λεπέν εκμεταλλεύεται τον θυμό και την απογοήτευση που περιβάλλει την πανδημία και τον αποκεφαλισμό του Γάλλου δασκάλου Samuel Paty τον Οκτώβριο. «Αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στην κοινή γνώμη», καταλήγει ο Camus.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.