Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανδρας «χορεύει» ξανά με τη γυναίκα του που έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια

Πόσες φορές ευχηθήκατε να δείτε ξανά έναν άνθρωπο που αγαπούσατε πολύ και δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή; Αυτή ήταν και η επιθυμία του Κιμ, ε...

Πόσες φορές ευχηθήκατε να δείτε ξανά έναν άνθρωπο που αγαπούσατε πολύ και δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή; Αυτή ήταν και η επιθυμία του Κιμ, ενός 51χρονου άνδρα από τη Νότιο Κορέα και πατέρα πέντε παιδιών.


Ο άτυχος Νοτιοκορεάτης έχασε την αγαπημένη του σύζυγο πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε κλήθηκε να αντιμετωπίσει μόνος του τις δυσκολίες μιας πολύτεκνης οικογένειας με πέντε παιδιά.



Ο άτυχος Νοτιοκορεάτης έχασε την αγαπημένη του σύζυγο πριν από τέσσερα χρόνια

Ωστόσο, μια νέα εκπομπή στην κορεατική τηλεόραση υποσχέθηκε να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία να δει τη γυναίκα του, «ακόμη και μια σκιά της, μια ακόμη φορά», όπως έλεγε ο Κιμ.


Έξι μήνες προετοιμασία για τη στιγμή της συνάντησης στη Νότια Κορέα

Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MBC δούλευε επί έξι μήνες ασταμάτητα προκειμένου να δημιουργήσει μια επαυξημένη πραγματικότητα, μέσα στην οποία ο Κιμ θα είχε τη δυνατότητα να δει και να συνομιλήσει με την αγαπημένη του για λίγα λεπτά.


Οι ειδικοί της εικονικής πραγματικότητας αναδημιούργησαν την εικόνα της, ενώ επιστράτευσαν και μια ηθοποιό η οποία ανέλαβε να δώσει τη φωνή της, σε συνδυασμό με τη χροιά της εκλιπούσης, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι πιο ρεαλιστικό.



Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MBC δούλευε επί έξι μήνες ασταμάτητα προκειμένου να δημιουργήσει την επαυξημένη πραγματικότητα

Στο βίντεο που ανήρτησε το κανάλι από τη Νότια Κορέα παρουσιάζονται τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο 51 ετών άνδρας, φορώντας VR γυαλιά, πιάνει τη σύζυγό του από τα χέρια και ξεκινά να χορεύει μαζί της.


Με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά του πατέρα από τη Νότια Κορέα

Στις εικόνες θα δείτε δύο από τα παιδιά του να χαμογελούν με τον πατέρα τους. Ωστόσο, όταν εκείνος ρωτά τη σύζυγό του αν πονά τώρα, τότε αυτά ξεσπούν σε δάκρια.



Η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή από μια σοβαρή ασθένεια, κάτι που άφησε πολύ σκληρές εικόνες στη μνήμη τους. Με τον καιρό εκείνη έχασε τα μαλλιά της, αλλά, όπως αναφέρει η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Τζονγκ-γιουν, εκείνος την έβλεπε πάντα ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.



Ωστόσο, η όλη προσπάθεια παρ' ολίγον να ακυρωθεί, καθώς ένα από τα παιδιά του Κιμ προέβαλε αντιρρήσεις στην ψηφιακή επιστροφή της μητέρας του στη ζωή. Όπως έλεγε, δεν θα ήθελε να ζήσει και πάλι ένα τόσο έντονο συναίσθημα, ενώ θα προτιμούσε ο πατέρας του να προχωρήσει στη ζωή του. Τελικά, έκανε πίσω και άφησε τον Κιμ να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.