Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Η τουρκία καταγγέλει ότι 4 ελληνικά F-16 παρενόχλησαν το Τσεσμέ πετώντας λίγα μέτρα από πάνω του..!!!

Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε πριν λίγο -επικαλούμενο πηγές του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας- ότι 4 ελληνικά F-16...





Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε πριν λίγο -επικαλούμενο πηγές του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας- ότι 4 ελληνικά F-16 «παρενόχλησαν» το πλοίο «Τσεσμέ» που πραγματοποιεί έρευνες στο Αιγαίο, κάτι που ελληνικές στρατιωτικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά.

«Τέσσερα F-16 που ανήκουν στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία παρενόχλησαν το πλοίο «Τσεσμέ», που πραγματοποιεί επιστημονικές και τεχνικές έρευνες σε διεθνή ύδατα στον Βόρειο Αιγαίο», αναφέρει χαρακτηριστικά το Anadolu.


Πάντα κατά το Anadolu το ένα από τα 4 ελληνικά μαχητικά F-16 πλησίασε πολύ κοντά στο «Τσεσμέ» ρίχνοντας σε απόσταση δύο ναυτικών μιλίων από το ερευνητικό σκάφος «αερόφυλλα».


Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, υποστηρίζει πως «δόθηκε η πρέπουσα απάντηση» στα ελληνικά F-16, που πλησίασαν σε απόσταση χιλίων μέτρων.





Τις τουρκικές διαρροές και τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου διαψεύδουν κατηγορηματικά ελληνικές στρατιωτικές πηγές, που αναφέρουν ότι στην περιοχή υπάρχουν μεν μαχητικά F-16, αλλά ουδέποτε πέρασαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το «Τσεσμέ» και πολύ περισσότερο ουδέποτε πέταξαν «αερόφυλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.