Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κόκκινη» Αττική: «Φωτιά» το γεμάτο αλλοδαπούς κέντρο της Αθήνας – Πού εντοπίστηκαν τα 265 νέα κρούσματα

  Καλπάζει ο κορονοϊός στην Αττική που για άλλη μια μέρα ήταν η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα, έχοντας σχεδόν τα μισά απ’...

 



Καλπάζει ο κορονοϊός στην Αττική που για άλλη μια μέρα ήταν η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα, έχοντας σχεδόν τα μισά απ’ όσα ανακοινώθηκαν.

Από τα 543 σημερινά κρούσματα τα 265 εντοπίζονται στην Αττική με την πίεση να είναι μεγάλη. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που το λεκανοπέδιο έγινε «κόκκινο» σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Το κέντρο της Αθήνας εξακολουθεί να «βράζει» με 64 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει 46 και ο Πειραιάς 41.

Η Ανατολική Αττική έχει 39 κρούσματα, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών 32, ο Νότιος Τομέας Αθηνών 24, η Δυτική Αττική 14 και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού 5.

Οσον αφορά στην αναλογία κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει τα περισσότερα με 9,39, με τον Πειραιά να έρχεται δεύτερος με 9,13 και Τρίτη η Δυτική Αττική με 8,7 μολύνσεις.

Από εκεί και πέρα η Ανατολική Αττική μετρά 7,76 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, τα Νησιά του Αργοσαρωνικού 6,7, ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών 6,22, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών 5,41 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 4,53.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.