Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Ολα τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα -Tι αναφέρει το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, και ώρα 6 το πρωί έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου και ώρα ...





Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, και ώρα 6 το πρωί έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το πρωί.

Μεταξύ άλλων, απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, προβλέπεται, αναστολή των συναθροίσεων και εκδηλώσεων, λειτουργία με το πολύ 15 άτομα για δικαστήρια, εισαγγελίες, στρατιωτικά δικαστήρια και αναστολή εξόδου από ΚΥΤ και δομές.

Το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ακολουθεί το ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00.

Το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.