Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηχηρή παρέμβαση Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών για το hotspot στην Ορεστιάδα: «Όχι στην κερκόπορτα στον Έβρο»

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με μία ανακοίνωση-κόλαφο αντιτίθεται σθεναρά στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει hotspot παρ...





Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με μία ανακοίνωση-κόλαφο αντιτίθεται σθεναρά στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει hotspot παράνομων μεταναστών πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το οποίο χαρακτηρίζει ως «κερκόπορτα» για την άμυνα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κατασκευή της δομής αυτής (η οποία θα χωράει 1500 παράνομους μετανάστες ) δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια, καθώς η περιοχή είναι ευαίσθητη, αφού βρίσκεται ουσιαστικά πάνω στην αμυντική γραμμή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όχι στην Κερκόπορτα στον Έβρο!

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πιθανότητα επέκτασης της υφισταμένης δομής καταγρα-φής μεταναστών στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδος σε μόνιμη δομή φιλοξενίας τους, μόλις 16 χιλιόμετρα από τις Καστανιές.

Δίπλα στα σύνορα, με την επιθετική Τουρκία και με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτι-κού μόλις πριν από ένα χρόνο η δημιουργία τέτοιων εγκαταστάσεων, όπου θα ζει και θα κινείται μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια.

Δεν είναι επιτρεπτό να ανοίγεται “Κερκόπορτα” στον Έβρο.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) ενώνει τη φωνή της με τους κατοί-κους του Έβρου, δηλώνει την αντίθεσή της σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας ή επέκτασης δομών φιλοξενίας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελλάδας και καλούμε την πολιτική η-γεσία να αναθεωρήσει κάθε τέτοιο σχεδιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.