Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά Drones Βayraktar: Κίνηση ματ της Ελλάδας με τα T-6A Texan II – Tρεις φορές πιο γρήγορα...

Κίνηση ματ φαίνεται πως κάνει η Ελλάδα με τον οπλισμό 20 T-6A Texan II για την αντιμετώπιση των τουρκικών drones. Όπως αναφέρουν οι Τού...





Κίνηση ματ φαίνεται πως κάνει η Ελλάδα με τον οπλισμό 20 T-6A Texan II για την αντιμετώπιση των τουρκικών drones.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, τα Τ-6Α είναι πιο γρήγορα από τα Bayraktar και θα βάλουν δύσκολα στην Άγκυρα.

Στο θέμα επέστρεψε ξανά και ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς ο οποίος τόνισε πως η Ελλάδα ετοιμάζεται να εξοπλίσει 20 T6 ώστε να αντιμετωπίσει τα Bayraktar.

«Η Ελλάδα εξοπλίζει 20 Τ6 για να ρίχνει τα τουρκικά drones. Υπάρχουν 45 T6 στην Ελλάδα και ετοιμάζονται ώστε να καταρρίπτουν τα SİHA μας», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Καρακούς τα T6 είναι τρεις φορές πιο γρήγορα από τα τουρκικα drones, ενώ με τα ισραηλινά ραντάρ τους θα βρίσκουν και θα καταρρίπτουν τα Bayraktar.

Oι Τούρκοι βρίσκονται σε αδιέξοδο, αφού για να αντιμετωπίσουν τα Bayraktar τα T6 πρέπει να οπλιστούν περισσότερο, άρα να γίνουν πιο βαριά, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο χρόνος πτήσης τους σε μόνο 2-3 ώρες.

Για να αντέξουν επιπλέον βάρος πρέπει να αλλάξει ο κινητήρας τους, άρα τινάζεται στον αέρα όλο το πρόγραμμα παραγωγής των τουρκικών drones.

Το έχουμε γράψει πως τα Bayraktar δεν έχουν αντιμετωπίσει ακόμα οργανωμένο στρατό, οπότε θα βγαίνουν στην επιφάνεια οι ατέλειες τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Ελλάδα πρέπει να αφήσει άλλη μία ευκαιρία που της δίνεται να μπει και αυτή στο πεδίο των drones, όπου η παρουσία της είναι αναιμική. sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.