Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... 'Έθεσαν θέματα και για Θράκη, Ρόδο και Κώ...!!! Επιβεβαιώνουν οι τούρκοι για αποστρατικοποίηση νησιών και γκρίζες ζώνες...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ εκφράζοντας, βέβαια, τις θέσεις της Άγκυρας, δεν τέθηκε θέμα για την αύξηση των 12 ναυτικών μιλ...





Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ εκφράζοντας, βέβαια, τις θέσεις της Άγκυρας, δεν τέθηκε θέμα για την αύξηση των 12 ναυτικών μιλίων με την τουρκική πλευρά να εμμένει στη θέση ότι δεν συζητά το θέμα αυτό το οποίο, μάλιστα, θεωρεί και «αιτία πολέμου». Επίσης σύμφωνα πάντα με τον Τουρκικό Τύπο, η Άγκυρα έθεσε και το θέμα της πολιτιστικής ταυτότητας όσων ζουν στη Ρόδο, την Κω και τη Δυτική Θράκη. Επέμεινε δηλαδή ότι δεν είναι Έλληνες μουσουλμάνοι, αλλά Τούρκοι, πράγμα που, όπως επισημαίνεται, δεν έγινε αποδεκτό από την Ελλάδα.



Ταυτόχρονα τονίζεται ότι από την ελληνική πλευρά δεν έγινε δεκτή οποιαδήποτε συζήτηση για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, με την τουρκική πλευρά να θέτει ταυτόχρονα το θέμα της δοκιμής των S-300 προ τριμήνου στην Κρήτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγη ώρα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών θα εκδώσει μια ανακοίνωση για το αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα υπάρξουν κι άλλες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.