Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Χασάν μπήκε στο σπίτι της Έντιθ και την κακοποίησε... Τον άφησαν ελεύθερο και βίασε κι άλλη γυναίκα...!!!

Ακόμη μια φρικαλέα ιστορία με μετανάστες στην Σουηδία ΟΧασάν από τη Σομαλία εισέβαλε στο σπίτι μιας γυναίκας και την κακοποίησε. Λίγες μέρε...





Ακόμη μια φρικαλέα ιστορία με μετανάστες στην Σουηδία

ΟΧασάν από τη Σομαλία εισέβαλε στο σπίτι μιας γυναίκας και την κακοποίησε. Λίγες μέρες αργότερα, βίασε μια γυναίκα σε ένα κλιμακοστάσιο. Ο άνδρας ενώ έχει ένα μεγάλο μητρώο κατηγοριών μπορεί να παραμείνει στη Σουηδία...

Στο Γκέτεμποργκ, μεταξύ 30 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου 2020, δύο γυναίκες δέχτηκαν σκληρή επίθεση από τον 35χρονο Χασάν Μούσε Αντέν, μετανάστη από τη Σομαλία. Ο ίδιος πάντως αρνείται τα εγκλήματα και επιλέγει να ασκήσει έφεση για την απόφαση.

Στις 11:30 μ.μ. το απόγευμα της 30ης Αυγούστου φέτος, η 21χρονη Edith κοιμόταν στο διαμέρισμά της όταν άκουσε κάποιον να ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος, την οποία ξέχασε να κλειδώσει και να μπαίνει. Με την κουβέρτα γύρω της, βγήκε για να δει τι συμβαίνει και στη συνέχεια είδε έναν άγνωστο άντρα ξαφνικά να ανεβαίνει και άρχισε να μιλάει για την ηλεκτρική ενέργεια στο κτίριο. Η Έντιθ του ζήτησε να φύγει από το διαμέρισμα και είπε ότι θα μπορούσε αντ 'αυτού να του προσφέρει βοήθεια έξω. Ο άντρας συνέχισε να μιλάει για ηλεκτρική ενέργεια και αρνήθηκε να βγει. Στη συνέχεια, η Edith επέλεξε να φύγει από το διαμέρισμα. Χτύπησε στον γείτονα απέναντι, αλλά κανείς δεν άνοιξε. Ο Χασάν, που ακολούθησε την Έντιθ έξω στο κλιμακοστάσιο, στάθηκε ανάμεσα σε αυτήν και την πόρτα του γείτονα και την ανάγκασε να επιστρέψει στο διαμέρισμά της.

Πίσω στο διαμέρισμα, ο Χασάν διέταξε την Έντιθ να μην ξαναχτυπήσει την πόρτα των γειτόνων. Του ζήτησε και πάλι να φύγει από το διαμέρισμα, κάτι που και πάλι εκείνος αρνήθηκε. Η κοπέλα κατάφερε να βγει στο κλιμακοστάσιο για δεύτερη φορά για να καλέσει έναν άλλο γείτονα.

Όμως τότε ο Χασάν την άρπαξε από τον λαιμό και την ώθησε βίαια στον τοίχο, επαναλαμβάνοντας ότι δεν της επιτρέπει να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες ή να χτυπήσει τις πόρτες κανενός. Σε πανικό, η Έντιθ φώναξε «Βοήθεια!» που είχε ως αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσει με ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο Χασάν ρώτησε, "Θέλεις να βγάλω το όπλο μου;" Η Έντιθ κατάφερε να ελευθερωθεί και έτρεξε κάτω από τις σκάλες, την ίδια στιγμή που άκουγε τον Χασάν να την ακολουθεί.

Όταν η Έντιθ βγήκε από την πόρτα του κτιρίου, φώναξε για βοήθεια αρκετές φορές και έτρεξε - ακόμα με την κουβέρτα γύρω της - προς την κατεύθυνση του κοντινού πάρκου Brunnsparken.

Δύο άνδρες, οι οποίοι αργότερα κατέθεσαν κατά τη διάρκεια της δίκης, είχαν ακούσει τις κραυγές της από τα διαμερίσματα τους και την είδαν να τρέχει με την κουβέρτα γύρω της. Ένας από τους άνδρες τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο όταν ο Χασάν ήταν έξω από τις πόρτες.

Όταν η Έντιθ έφτασε στο πάρκο, είδε μια ομάδα κοριτσιών και ζήτησε την βοήθειά τους. Μια εξ αυτών κάλεσε την αστυνομία, η οποία μετά από λίγο έφτασε στο σημείο.

Λίγο περισσότερο από δέκα λεπτά αφότου η Edith κατέθεσε για τον δράστη στην αστυνομία, το κέντρο διοίκησης ήρθε σε επαφή μετά από μια ειδοποίηση ότι ένας άντρας περπατούσε και χτυπούσε τις πόρτες στην περιοχή. Η αστυνομία πήγε στο σημείο και κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα. Η αστυνομία μπόρεσε να αναγνωρίσει τον κρατούμενο ως Σομαλό μετανάστη Χασάν Μούσεν Άντεν και να τον συνδέσει με τη σκηνή του εγκλήματος μέσω του κινητού τηλεφώνου του μάρτυρα.

Όλα καλά; Μάλλον όχι....

Ο Χασάν συνελήφθη στις 31 Αυγούστου στις 00:05. Την επόμενη μέρα, ωστόσο, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Χασάν απελευθερώθηκε. Λίγες μέρες αργότερα, στις 5 Σεπτεμβρίου, συνελήφθη και πάλι για επίθεση σε άλλη γυναίκα. Δυστυχώς τότε κατάφερε να ολοκληρώσει έναν βιασμό.

Το Σάββατο το πρωί, 5 Σεπτεμβρίου 2020 στο Γκέτεμποργκ, μια γυναίκα φύλαγε την εγγονή της. Στις 04:00 άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα και σκέφτηκε ότι ερχόταν ο γιος της.

Όταν το άνοιξε, είδε έναν άγνωστο άνδρα και προσπάθησε να κλείσει ξανά την πόρτα, αλλά ο άντρας άρπαξε την πόρτα και αρνήθηκε να την αφήσει. Στη συνέχεια, η γυναίκα έσπρωξε τον άνδρα, έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο και χτύπησε τις πόρτες των γειτόνων, αλλά χωρίς να της ανοίξει κανένας. Ο Χασάν έπιασε τη γυναίκα και άρχισε να την χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές. Ως αποτέλεσμα, έπεσε μπροστά από τις σκάλες. Ο Χασάν την ακολούθησε στους κάτω ορόφους και συνέχισε τα χτυπήματα και τις κλωτσιές, έως ότου η γυναίκα κατέρρευσε. Φώναξε απεγνωσμένα για βοήθεια και ζήτησε αστυνομία. Κανείς δεν ήρθε στη διάσωση της γυναίκας και ο Χασάν συνέχισε να την κακοποιεί καθώς βρισκόταν στο πάτωμα στο κλιμακοστάσιο.

Στο τέλος, η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει τρέχοντας στις σκάλες. Αλλά όταν έφτασε στον έβδομο όροφο, ο Χασάν την έπιασε. Κράτησε τη γυναίκα, έσκισε τα ρούχα της, την πέταξε στο πάτωμα και την βίασε. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.