Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα (Φωτο με Γκάλη) διαδήλωσε έξω από το Καπιτώλιο και δηλώνει: «Ο Τραμπ είναι ο εκλεκτός του Θεού!»

Ο Ντέιβιντ Γουντ, ο οποίος τη δεκαετία του '90 είχε φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ήταν μεταξύ των ανθρώπων που διαδήλωσαν υπέρ του ...




Ο Ντέιβιντ Γουντ, ο οποίος τη δεκαετία του '90 είχε φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ήταν μεταξύ των ανθρώπων που διαδήλωσαν υπέρ του Τραμπ - Διέψευσε ότι συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο, αλλά σε βίντεο που ανέβασε, λέει... απίστευτα πράγματα

Για τους νεότερους το όνομα του, αλλά και η φιγούρα του δεν λένε και πάρα πολλά... Για τους μυημένους στο μπάσκετ όμως ο Ντέιβιντ Γουντ είναι μια αρκετά γνωστή φυσιογνωμία καθότι ο Αμερικανός σέντερ έκανε μια σημαντική καριέρα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ξεκινώντας από την Μπαρτσελόνα.

Έχοντας αλλάξει πολλές ομάδες στο NBA (Μπουλς, Ρόκετς, Σπερς, Πίστονς, Γουόριορς, Σανς, Μάβερικς και Μπακς) χωρίς να είναι ποτέ πρωταγωνιστής πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα κάνοντας δίδυμο με τον σπουδαίο Όντι Νόρις (στη φωτό διακρίνεται αριστερά από αγώνα κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη) για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Μπασκόνια, Μάλαγα, Μούρθια, Λιμόζ, Γκραν Κανάρια, Φουενλαμπράδα και Λιβόρνο.



Ο Γουντ που είχε το παρατσούκλι Gladiator, λόγω του δυναμικού του παιχνιδιού και όχι λόγω του ταλέντου του, είναι φανατικός ρεπουμπλικάνος και εξίσου φανατικός οπαδός του Τραμπ κι έτσι δεν ήταν έκπληξη η παρουσία του στην Ουάσινγκτον, κάνοντας μάλιστα και live streaming μετάδοση των γεγονότων μέσω των social media.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.