Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέος Κόσμος: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη του άγριου φονικού στον Άγιο Σώστη

Η αστυνομία έχει εντοπίσει το σπίτι του, καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στον τόπο του φονικού - Για οικονομικές διαφορές το τραγικ...





Η αστυνομία έχει εντοπίσει το σπίτι του, καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στον τόπο του φονικού - Για οικονομικές διαφορές το τραγικό συμβάν

Στα ίχνη του δράστη του φονικού στο Νέο Κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας, βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε κατά του 54χρονου Αλβανού σκοτώνοντας τον και κατά των δύο γιων του, τραυματίζοντάς τους σοβαρά, κατάφερε και ξέφυγε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προσπάθειά του να τραυματίσει τους δύο γιους του θύματος, τραυμάτισε και μια υπάλληλο ενός καφέ της πλατείας.

Οι Αρχές συνδυάζοντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες και πρόσωπα που γνωρίζουν τόσο τον δράστη όσο και τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης, έχουν εντοπίσει το σπίτι του στα Πετράλωνα, ενώ γνωρίζουν και το ασημί αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στον Νέο Κόσμο.

Ο δράστης, ο οποίος έχει οικονομικές διαφορές με τους δύο σοβαρά τραυματισμένους γιους του θύματος, ηλικίας 28 ετών και 22 ετών, πήγε στην πλατεία μαζί με φίλους του, ζητώντας πίσω τα χρήματα που πιθανόν να προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Τα δύο αδέρφια αρνήθηκαν να του δώσουν αυτά που τους ζητούσε και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Τότε ο πατέρας των δύο παιδιών, βλέποντας ότι οι γιοιι του τσακώνται, έτρεξε να πάει να τους βοηθήσει.

Εκείνη την στιγμή, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο δράστης τράβηξε το πιστόλι και άρχισε να τους πυροβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.