Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η τουρκική ακταιωρός κινήθηκε με σκοπό τον εμβολισμό μας»...!!! Έγγραφο του Λιμενικού αποκαλύπτει τι έγινε προχθές στα Ίμια,,

  Την ώρα που ο Τσαβούσογλου, αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες είναι διατεθειμένη η Άγκυρα να ξεκινήσει τις συνομιλές με τη χώρα μας, οι Το...

 




Την ώρα που ο Τσαβούσογλου, αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες είναι διατεθειμένη η Άγκυρα να ξεκινήσει τις συνομιλές με τη χώρα μας, οι Τούρκοι προκαλούν στην περιοχή των Ιμίων.

Η Τουρκία, σύμφωνα με το πρακτορείο ΙΗΑ, έστειλε στην περιοχή ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο και ένα καταδρομικό προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση γύρω από τις βραχονησίδες και να αποτρέψουν με την παρουσία τους εκεί Έλληνες ψαράδες και ελληνικό λιμενικό να πλησιάσουν.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σχετικά με το περιστατικό με τη σύγκρουση του τουρκικού σκάφους της ακτοφυλακής πάνω στο ελληνικό την Τετάρτη στα Ίμια, μπορεί να μη δόθηκε μεγάλη έκταση, όμως αυτό φαίνεται πως ίνει πάτημα στους γείτονες να γίνουν πιο προκλητικοί.

Η τουρκική ακτοφυλακή, είχε εκδόσει εχθές μία προπαγανδιστική ανακοίνωση, σχετικά με το περιστατικό, τονίζοντας ότι "η τουρκική ακταιωρός, απομάκρυνε από τα τουρκικά χωρικά ύδατα τα ελληνικά καΐκια και το Λιμενικό."

Αντίστοιχα σε επιφυλακή βρίσκονται 3 σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής.

Αποκαλυπτικό έγγραφο του Λιμενικού

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του OPEN, στο φως έρχεται αποκαλυπτικό έγγραφο του Λιμενικού, που δίνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό στα Ίμια.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο, οι Τούρκοι μετά από παρενόχληση στα ελληνικά πλοία, επί σκοπού κινήθηκε προς το ελληνικό σκάφος για να το εμβολίσει.

.pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.