Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ... Στον Μεγάλο Πεύκο για επιθεώρηση ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Φλώρος

Επιθεώρηση στην έδρα Ειδικών Δυνάμεων στο περίφημο «Μεγάλο Πεύκο» πραγματοποίησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος, για να δει από «πρώτο χέρι» τη...




Επιθεώρηση στην έδρα Ειδικών Δυνάμεων στο περίφημο «Μεγάλο Πεύκο» πραγματοποίησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος, για να δει από «πρώτο χέρι» την πρόοδο των εργασιών που έχουν δρομολογηθεί στη μονάδα.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ είχε ως σκοπό την επιθεώρηση των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο Στρατόπεδο, στο ευρύτερο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την πρόοδο της κατασκευής καινούργιων κτιρίων, της κατασκευής υποστέγου για τα σκάφη ειδικών επιχειρήσεων και της ριζικής αναδιαμόρφωσης του χώρου ελλιμενισμού σκαφών.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.