Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ εργοτάξιο ΑΚΟΥΓΙΟΥ; Έχουν σπάσει πόρτες και παράθυρα σπιτιών σε απόσταση χιλιομέτρων και οι τούρκοι λένε αστεία για... «ελεγχόμενη έκρηξη»

Ζημιές σε σπίτια στην περιοχή προκλήθηκαν κοντά στο εργοτάξιο που κατασκευάζεται το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας Δύο εκρήξεις, η μία ...


Ζημιές σε σπίτια στην περιοχή προκλήθηκαν κοντά στο εργοτάξιο που κατασκευάζεται το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας Δύο εκρήξεις, η μία μετά την άλλη, σημειώθηκαν στο πυρηνικό εργοστάσιο Ακούγιου στην Τουρκία το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία. Ωστόσο όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια, έσπασαν παράθυρα και πόρτες στην περιοχή γύρω από το εργοτάξιο του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακούγιου. Ζημιές έχουν προκληθεί και σε θερμοκήπια στην περιοχή.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνονται καπνοί από τις εκρήξεις.

Την είδηση για τις εκρήξεις και τις ζημιές έκανε γνωστή ο δήμαρχος της περιοχής. Ωστόσο, ο νομάρχης της Μερσίνας έκανε λόγο για ελεγχόμενη έκρηξη και σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε ότι έχει συσταθεί ομάδα για τον προσδιορισμό των ζημιών και ότι οι πολίτες θα αποζημιωθούν.

Ο πυρηνικός σταθμός Ακούγιου είναι υπό κατασκευή στην περιοχή Γκιουλνάρ της Μερσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.