Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρετανία: Συνέλαβαν 45χρονο αρνητή κορωνοϊού που προσπάθησε να... βγάλει από την εντατική ηλικιωμένο

Ο 45χρονος, που προφυλακίστηκε, εμφανίστηκε σε νοσοκομείο του Σάρεϊ ως φίλος του ηλικιωμένου - Ζητούσε από τους γιατρούς αποδείξεις ότι υπά...





Ο 45χρονος, που προφυλακίστηκε, εμφανίστηκε σε νοσοκομείο του Σάρεϊ ως φίλος του ηλικιωμένου - Ζητούσε από τους γιατρούς αποδείξεις ότι υπάρχει κορωνοϊός
Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Σάρεϊ της Βρετανίας όταν αστυνομικοί συνέλαβαν 45χρονο που χωρίς μάσκα και παραβαίνοντας τον ιατρικό κανονισμό, προσπάθησε να βγάλει ηλικιωμένο από ΜΕΘ.


Υπό κράτηση βρίσκεται ο Τόμπι Χάιντεν Λειν εξαιτίας της δημόσιας ταραχής που προκάλεσε.

Την προηγούμενη εβδομάδα εκείνος μαζί με μια ομάδα αρνητών μάσκας βρέθηκαν σε νοσοκομείο του ανατολικού Σάρεϊ και φέρονταν επιθετικά προς το προσωπικό.

Η σκηνή κατά την οποία ο άντρας προσπαθεί να βγάλει από την εντατική τον συνταξιούχο μοιάζει ασύλληπτη, ενώ οι γιατροί πασχίζουν να σώσουν τη ζωή του τελευταίου και προειδοποιούν ότι μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο 45χρονος, ωστόσο, επέμεινε πως ήταν φίλος και νομικός σύμβουλος του ηλικιωμένου και ζητησε να αποσωληνωθεί παρά τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου.

«Είναι δικό μας ρίσκο», ήταν η απάντηση που αρκέστηκε να δώσει ο 45χρονος όταν του είπαν ότι βάζει τόσο τη δική του όσο και τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο.

Σαν να μην φτάνουν αυτά, ο 45χρονος ρώτησε τους γιατρούς αν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.