Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο στέλνει 25.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Μπάιντεν

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως θα στείλει 25.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον, ώστε να διασφαλιστεί η ορκωμοσία Μπάιντεν την επ...

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως θα στείλει 25.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον, ώστε να διασφαλιστεί η ορκωμοσία Μπάιντεν την επόμενη εβδομάδα.


Την ενίσχυση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ουάσινγκτον με 25.000 στρατιώτες, ώστε να εξασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξουν ταραχές και επεισόδια την επόμενη εβδομάδα, κατά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως, κατά τη χθεσινή ημέρα σύμφωνα με ανακοίνωση στην πόλη έχουν φτάσει ήδη 7.000 μέλη της Εθνικής Φρουράς που θα συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας για τη διατήρηση της τάξης.


«Το υπουργείο Άμυνας συμφώνησε να παρέχει έως και 25.000 στρατιώτες για να υποστηρίξει την επιβολή του νόμου κατά την Προεδρική Ορκωμοσία και τις προετοιμασίες ασφαλείας, υπό την ηγεσία της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο την Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.