Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες λένε για ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης Μαρτίου στο Τατόϊ με συμμετοχή Γαλλικών RAFALE και Αμερικανικών F-15...!!!

Αν και η παρουσία των προσκεκλημένων τελεί υπό την αίρεση της πανδημίας του κορονοϊού, η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγμ...





Αν και η παρουσία των προσκεκλημένων τελεί υπό την αίρεση της πανδημίας του κορονοϊού, η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, με τη συμμετοχή μάλιστα Γαλλικών αεροσκαφών Rafale και αμερικανικών F-15.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σήμερα η στήλη «Βηματοδότης» στο vima.gr παραθέτοντας τις πληροφορίες της.

«Η αρχική εισήγηση ήταν να μην γίνει στρατιωτική παρέλαση, ή να αφήσουν τους ειδικούς να αποφασίσουν εάν θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο εκείνων των ημερών. Το ΓΕΕΘΑ όμως είχε άλλη ιδέα. Σου λέει γιατί να μην μεταφέρουμε την παρέλαση; Αντί να γίνει μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, δεν την κάνουμε στον διάδρομο από-προσγειώσεως του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Τατόι; Είναι απέραντος ο διάδρομος και μπορούμε, ειπώθηκε, να μεταφέρουμε εκεί εξέδρες, σημαίες, άρματα μάχης, πυροβόλα και λοιπές δυνάμεις παρέλασης. Καλή ιδέα, ειπώθηκε, ας την εφαρμόσουμε», σημειώνει ο «Βηματοδότης».

Κατά τις πληροφορίες της στήλης λοιπόν για πρώτη φορά η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου μεταφέρεται στο Τατόι, χωρίς κόσμο να την παρακολουθεί αλλά με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη, ώστε να τηρηθούν πλήρως τα υγειονομικά μέτρα. Η παρέλαση θα γίνει, όπως αποφασίστηκε, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως «Έχει ανακοινωθεί, χωρίς ακόμα να διαψευσθεί ή να αλλάξει το πρόγραμμα, ότι κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης έχουν προσκληθεί τόσο ο Πρόεδρος Μακρόν, όσο και ο Πρόεδρος Πούτιν καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος» και προστίθεται πως -τουλάχιστον επί του παρόντος- δεν υπάρχει κάποια ακύρωση συμμετοχής, αν και αυτές θα εξαρτηθούν τελικά από την εξέλιξη της πανδημίας.

«Όπως και να’ χει το πράγμα, η παρέλαση, είτε έρθουν οι τρεις αυτοί ηγέτες, είτε όχι θα γίνει. Και θα είναι, όπως με διαβεβαιώνουν από το Πεντάγωνο λαμπρή. Και ξέρετε γιατί; Επειδή στην παρέλαση θα περάσουν τιμητικά πάνω από την Αθήνα (και πάνω από τον χώρο της παρελάσεως) και 4 Rafale της L’Armee de l’Air καθώς και αμερικανικά F-15. Αν ρωτάτε πού θα βρεθούν τα αμερικανικά F-15 στην Ελλάδα, σας ενημερώνω ότι εκείνες τις ημέρες τα αμερικανικά F-15 θα βρίσκονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα μετέχοντας σε άσκηση με ελληνικά F-16. Να σημειώσω, τέλος, ότι στην παρέλαση την τιμητική τους θα έχει η Πολεμική Αεροπορία, αφού θα παρελάσουν όλοι οι τύποι των μαχητικών αεροσκαφών και των στρατιωτικών ελικοπτέρων», καταλήγει ο «Βηματοδότης».

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.