Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος για 17χρονη Γαλλίδα που επέκρινε το Ισλάμ-Δεν μπορεί ούτε να πάει σχολείο!

Η 17χρονη Μίλα, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο πολιτικής “καταιγίδας” στη Γαλλία στις αρχές του περασμένου έτους μετά την κριτική της στο Ισλ...





Η 17χρονη Μίλα, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο πολιτικής “καταιγίδας” στη Γαλλία στις αρχές του περασμένου έτους μετά την κριτική της στο Ισλάμ, εξακολουθεί να λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα την ημέρα ένα χρόνο αργότερα. Το κορίτσι εξακολουθεί να μην μπορεί να πάει στο σχολείο λόγω των πολλών απειλών θανάτου που δέχεται.

Στα μέσα Ιανουαρίου του περασμένου έτους, η τότε 16χρονη Μίλα κρύφτηκε και τέθηκε υπό μόνιμη επιτήρηση μετά από απειλές θανάτου και έκκληση για βιασμό της. Το όνομα, η διεύθυνση και άλλα δεδομένα της κοινοποιήθηκαν επίσης συχνά στα κοινωνικά μέσα.

Ο λόγος; Το κορίτσι είχε επικρίνει το Ισλάμ αφού ένας νεαρός μουσουλμάνος που απέρριψε την χαρακτήρισε «βρώμικη λεσβία» και επεσήμανε ότι η ομοφυλοφιλία δεν μπορεί να υπάρχει στο Ισλάμ. «Μισώ τη θρησκεία» , μετά απάντησε σε ένα βίντεο. "Το Κοράνι κηρύττει μόνο μίσος, το Ισλάμ είναι σκατά, λέω αυτό που νομίζω."

Μέχρι σήμερα, η Μίλα εξακολουθεί να δέχεται απειλές θανάτου καθημερινά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα μίσους καθημερινά και ακόμα δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Άλλαξε σχολεία αφού άτομα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν επανειλημμένως επίθεση στο σχολείο της, αλλά και το νέο σχολείο της απειλείται τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι η Μίλα δεν μπορεί πλέον να πάει στο σχολείο καθόλου.

Οι γαλλικές αρχές έχουν πολλή δουλειά στη διερεύνηση των πολλών απειλών της Μίλα. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ένας 23χρονος άνδρας καταδικάστηκε επειδή δημοσίευσε ένα βίντεο που προσποιείται ότι έκοψε το λαιμό της Μίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.