Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ τους κοιτάμε... Τελείωσε η εκπαίδευση 1300 Λίβυων από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση περίπου 1.300 Λίβυων σε 18 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι σήμερα, στο...





Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση περίπου 1.300 Λίβυων σε 18 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της υποστήριξης του στρατού της Λιβύης για την επίτευξη διεθνών προτύπων, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Στόχος της εκπαίδευσης, όπως σημειώνεται, είναι να έρθει το προσωπικό των δυνάμεων που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Τρίπολης, στο επίπεδο των διεθνών προτύπων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, από την εκπαίδευση έως την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στα μαθήματα που παρέχονται από εξειδικευμένα στοιχεία του τουρκικού στρατού.

Πολλά υλικά που χρειάζονται οι δυνάμεις της Τρίπολης παρέχονται δωρεάν από τον τουρκικό στρατό που συμβάλλει στην αναδιοργάνωσή τους.

Ένα μέρος των μαθητών, το υπόλοιπο μισό της εκπαίδευσής τους στην Στρατιωτική Ακαδημία της Τρίπολης το συνεχίζουν σε στρατιωτικές ακαδημίες της Τουρκίας, όπως αναφέρει η Sözcü.

Περίπου 1000 Λίβυοι στρατιώτες, που έχουν εκπαιδευτεί σε εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία που συνδέονται με το Στρατό, το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, επέστρεψαν στις περιοχές τους και ξεκίνησαν τα καθήκοντά τους. Περίπου 200 άτομα συνεχίζουν να εκπαιδεύονται σε διάφορους τομείς στην Τουρκία.

Βάσει της συμφωνίας που υπογράφηκε με την κυβέρνηση της Τρίπολης, ο Τουρκικό Στρατός υποστηρίζει την αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων της, με δραστηριότητες κατάρτισης και συμβουλευτικής μέχρι στιγμής, παρέχοντας παράλληλα τις πιο συγκεκριμένες συνεισφορές στην εξασφάλιση της περιφερειακής ειρήνης και ασφάλειας. (DHA).
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.