Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Rafale της Aιγύπτου ΤΣΑΚΙΣΑΝ στα σύνορα με την Λιβύη, κομβόϊ φιλότουρκων Ισλαμιστών...!!!

Τα Αιγυπτιακά Rafale, χτύπησαν τους μισθοφόρους στα δυτικά σύνορα της χώρας, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στην Τουρκία. Σύμφωνα μ...

Τα Αιγυπτιακά Rafale, χτύπησαν τους μισθοφόρους στα δυτικά σύνορα της χώρας, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το Αιγυπτιακό Υπουργείο Άμυνας τα Rafale σηκώθηκαν και βομβάρδισαν κομβόϊ 21 SUV με τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά που κινούνταν στα σύνορα με τη Λιβύη...!!! Τα οχήματα και οι τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν ολοκληρωτικά!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ενω βρισκόταν σε εξέλιξη η άσκηση«Μέδουσα» ήταν σε εξέλιξη, με τουρκικά σκάφη να έχουν βρεθεί στην περιοχή και να την παρακολουθούν στενά. Η τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» πλησίασε επικίνδυνα μια αιγυπτιακή φρεγάτα στον χώρο της άσκησης, βορειοδυτικά της Αλεξάνδρειας.

Ο διοικητής της αιγυπτιακής φρεγάτας κινήθηκε προς την τουρκική και απαίτησε να εγκαταλείψει την περιοχή, η οποία είχε δεσμευτεί για την άσκηση, με την «Κεμάλ Ρέις» να αλλάζει τελικά πορεία και να απομακρύνεται, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την οργή της Αγκυρας απέναντι στις διπλωματικές κινήσεις και τα συμμαχικά σχήματα που δημιουργεί η Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.