Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρετανία: Κάμερα «έπιασε» την στιγμή που άνδρας τρέχει πίσω από γυναίκα και της βάζει χέρι... ΒΙΝΤΕΟ

  Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας τρέχει πίσω από το θύμα, το θωπεύει και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Θύμα σεξουαλικής επίθεση...

 


Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας τρέχει πίσω από το θύμα, το θωπεύει και στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης και μάλιστα μέρα – μεσημέρι σε πολυσύχναστο πάρκο της Βρετανίας, έπεσε μια νεαρή γυναίκα.

Το περιστατικό που συνέβη στο Σόλσμπερι του Γουιλσάιρ, στις 27 Οκτωβρίου, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα πάρκα της περιοχής, κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Η Αστυνομία του Γουιλσάιρ, με τη συναίνεση του θύματος, προχώρησε στη δημοσιοποίηση του βίντεο, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος απαθανατίζεται να τρέχει πίσω από το θύμα, να το θωπεύει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα ενοχλητικό βίντεο, αλλά το περιστατικό συνέβη σε ένα πολυσύχναστο δημόσιο χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, συμπληρώνοντας:

«Απευθύνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε βρισκόταν στην περιοχή ή μπορεί να κατέγραψε με την κάμερά του το περιστατικό και θα μπορούσε να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τον δράστη, να επικοινωνήσει μαζί μας. Σας παροτρύνουμε επίσης να δείτε προσεκτικά το βίντεο μήπως και αναγνωρίσετε τον άντρα που πραγματοποίησε αυτήν την επίθεση. Δείξτε επίσης αυτό το βίντεο σε φίλους και μέλη της οικογένειάς σας που δεν έχουν πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι προβάλλεται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κοινότητάς μας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.