Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιράν: «Ο Φαχριζαντέχ δολοφονήθηκε με πολυβόλο ελεγχόμενο από δορυφόρο»

«Η γυναίκα του, η οποία καθόταν σε απόσταση 25 εκατοστών απ' αυτόν στο ίδιο αυτοκίνητο, δεν τραυματίσθηκε» αποκάλυψε ο υποδιοικητής των...





«Η γυναίκα του, η οποία καθόταν σε απόσταση 25 εκατοστών απ' αυτόν στο ίδιο αυτοκίνητο, δεν τραυματίσθηκε» αποκάλυψε ο υποδιοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν - Πυροβολήθηκε 13 φορές

Ο φόνος του κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα του Ιράν, τον περασμένο μήνα, πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως με τεχνητή νοημοσύνη και ένα πολυβόλο εξοπλισμένο με «ελεγχόμενο από δορυφόρο έξυπνο σύστημα», δήλωσε υψηλόβαθμος Iρανός στρατιωτικός διοικητής, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Το Ιράν έχει κατηγορήσει το Ισραήλ για τη δολοφονία του Μοχσέν Φαχριζαντέχ, ο οποίος θεωρούνταν από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ο εγκέφαλος του μυστικού ιρανικού προγράμματος για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. 

Η Τεχεράνη αρνείται επίμονα πως επιδιώκει να αναπτύξει τέτοια όπλα.

Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε αρνηθεί την ευθύνη για τον φόνο, όμως στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως διεξήγε μυστικές επιχειρήσεις συγκέντρωσης πληροφοριών κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.