Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟΣ... Έσκαψε τούνελ μέχρι το σπίτι της ερωμένης του αλλά τους έπιασε ο άντρας της

Το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για τον έρωτα, δεν μπορεί να το απαντήσει ούτε η επιστήμη και ένας Μεξικανός επιβεβαίωσε αυτό το ρητό. ...




Το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για τον έρωτα, δεν μπορεί να το απαντήσει ούτε η επιστήμη και ένας Μεξικανός επιβεβαίωσε αυτό το ρητό.

Ο λόγος για έναν κύριο ονόματι Αλμπέρτο, από την Τιχουάνα, ο οποίος δεν δίστασε να σκάψει ένα ολόκληρο τούνελ από το σπίτι του μέχρι το απέναντι σπίτι, στο οποίο μένει η γειτόνισσά του και ερωμένη του, Πάμελα.

Όλα ωραία και ρομαντικά, ωστόσο υπήρξε ένα μεγάλο πρόβλημα: Η Πάμελα ήταν παντρεμένη και για κακή τύχη των παράνομων εραστών, ο σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα στο σπίτι και ανακάλυψε το τούνελ, το οποίο ήταν κάτω από το κρεβάτι του!

Η συνέχεια ήταν ζοφερή, καθώς ο σύζυγος εντόπισε τον Αλμπέρτο κρυμμένο πίσω από τον καναπέ, ο οποίος προσπαθούσε με νύχια και με... δόντια να φτάσει στο τούνελ!

Άλλη μια σπουδαία λεπτομέρεια, ήταν πως και ο Αλμπέρτο ήταν παντρεμένος, με τη σύζυγό του να μαθαίνει τα καθέκαστα και να ζητά φυσικά διαζύγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.