Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... Τούρκοι «Το Ισραήλ πίσω από το πραξικόπημα»! Ετοιμάζουν «Ιερό Πόλεμο» εναντίον της Δύσης...

Ιερό ''πόλεμο'' κατά ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζει το βαθύ τουρκικό κράτος που άλλα λέει και άλλα σχεδιάζει Για ποια επαναπροσέγγιση ...




Ιερό ''πόλεμο'' κατά ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζει το βαθύ τουρκικό κράτος που άλλα λέει και άλλα σχεδιάζει


Για ποια επαναπροσέγγιση Τουρκίας και Ισραήλ μιλούσε προχθές ο Ερντογάν ρίχνοντας ουσιαστικά ένα ακόμη πυροτέχνημα, αφού σήμερα ο σύμβουλος του αποκαλύπτει έναν αδυσώπητο πόλεμο ΗΠΑ/Ισραήλ κατά της Τουρκίας;

Πραγματικά το ύφος του συγκεκριμένου Τούρκου συμβούλου είναι αποκαλυπτικό για το τεράστιο σχέδιο περικύκλωσης και διαμελισμού της Τουρκίας από Ισραήλ/ΗΠΑ, το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη κατά τον ίδιο.

“Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αφού το Ισραήλ διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, θέλοντας να εξοντώσει τους Τούρκους, ενώ (οι Ισραηλινοί) εμπλέκονται σε όλα τα πραξικοπήματα που έχουν στόχο την ανατροπή του Ερντογάν.

Το Τελ Αβίβ κινητοποιεί ολόκληρη την παγκόσμια δύναμη μου και τα κεφάλαια του εναντίον της Τουρκίας και του Ερντογάν”, δηλώνει ο κυβερνητικός σύμβουλος Nedim Sener στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk.

Εκτιμήσεις ειδικών αναφέρουν ότι οι Τούρκοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, και έχουν μεγαλόπνοα σχέδια με την δημιουργία στρατιωτικών μονάδων "ειδικών αποστολών" με σκληροτράχηλους Τσετσένους και άλλους Τζιχαντιστές και την Χαμάς, για αποστολές εκτός τουρκικών συνόρων πιθανότατα και κατά του ισραηλινού κράτους.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των τουρκικών σχεδίων είναι η εμπλοκή του μεγαλύτερου μέρους του ισλαμικού κόσμου κατά της Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ, ΗΠΑ, και η μετατροπή της κόντρας Άγκυρας με αυτές τις χώρες σε ...ιερό πόλεμο κάποια στιγμή.Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ali Şahin, επικεφαλής διευθυντής του τουρκικού κοινοβουλίου είχε ζητήσει την δημιουργία μιας ειδικής ισλαμικής επίλεκτης στρατιωτικής μονάδας στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται ειδικές μονάδες για να ολοκληρώσει αποστολές στο εξωτερικό, για χάρη ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου και ότι δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί μόνο στην προστασία των τουρκικών συνόρων.

Δεν πρόκειται για ακραία σενάρια όπως ισχυρίζονται πολλοί “ειδικοί”, αλλά για ωμή πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται από τις πρόσφατες δράσεις της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Καύκασο.

Οι Τούρκοι έως τώρα ενεργούν ως εξής :

α) Με διπλωματικό πόλεμο και ενεργή προβολή στρατιωτικής ισχύος αποκομίζουν πολλά εδαφικά κέρδη και επιρροή από την Λιβύη και την Συρία έως το Ναγκόρνο και τους Αζέρους.

β) Προχωρούν σε πολεμικές εκστρατείες επειδή δεν φείδονται ανθρωπίνων απωλειών, ειδικά Σύρων Τζιχαντιστών, προετοιμάζοντας το επόμενο στάδιο που είναι τα σχέδια του τουρκικού ΝΑΤΟ και ενός ισλαμικού στρατού.

Όσο πιο γρήγορα μπλοκαριστούν αυτά τα νεο-οθωμανικά σχέδια τόσο πιο αποτελεσματικά θα επέλθει ένας σχετικός έλεγχος στην Α.Μεσόγειο που αποτελεί κατ’εξοχήν χώρο δράσης της Άγκυρας που επιζητά “χώρες-δούλους” για τα σχέδια της.

Μέσα στα σχέδια αυτά, η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπόδια για το ισλαμικό ιερατείο που κυβερνά την Τουρκία, το οποίο θα υπάρχει και μετά την πιθανή αποπομπή του Τούρκου προέδρου με κάθε μέσο, σφραγίζοντας την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.