Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένα Πάρκο για την Σοφία και την Βασιλική, τις δίδυμες αδελφούλες που χάθηκαν στο Μάτι

Όλοι θυμόμαστε εκείνη την αποφράδα ημέρα του καλοκαιριού, σχεδόν 2 χρόνια πριν, όταν η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μάτι Αττικ...

Όλοι θυμόμαστε εκείνη την αποφράδα ημέρα του καλοκαιριού, σχεδόν 2 χρόνια πριν, όταν η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μάτι Αττικής, πήρε μαζί της στον πύρινο τάφο δεκάδες συνανθρώπους μας. Ανάμεσά σε αυτούς ήταν και δυο ψυχούλες, τις  δίδυμες αδελφούλες Σοφία και η Βασιλική που έφυγαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας.


Ο καρδιακός φίλος του άτυχου πατέρα (Γιάννη Φιλιππόπουλου) των διδύμων κοριτσιών Κοντοθάνος Άγγελος, ορκίστηκε στην μνήμη τους – με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα τους – να δημιουργήσει ένα μικρό πάρκο, έναν χώρο αναψυχής και ηρεμίας στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, στην θέση “ΑΜΠΛΑΣ”. Ένα πανέμορφο μέρος που επισκέπτονταν συχνά οι μικρές. Τους άρεσε τόσο πολύ να παίζουν.


Είναι το ύστατο αντίο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για εκείνες…


Πανελλήνιος έρανος για την υλοποίηση του ονείρου…

«Ήρθα σε συνεννόηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Μαυρολιθαριτών και διοργανώνουμε πανελλήνιο έρανο στην προσπάθειά μας να μαζευτεί το απαραίτητο ποσό για την κατασκευή», αναφέρει ο κ. Κοντοθάνος Άγγελος για να συμπληρώσει: «Το οποίο μετά την μελέτη που εκπονήθηκε, ανέρχεται στο ποσό των 21.000 ευρώ».


Ο εμπνευστής της δημιουργίας του πάρκου μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σε όποιον θελήσει να ενημερωθεί και να υποστηρίξει την προσπάθεια.



Μάλιστα μέσω Facebook πρφαγματοποιεί χριστουγεννιάτικο bazaar για ανα μαζέψει χρήματα

«Χριστουγεννιάτικο bazaar για

Το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής

. Οι τελευταιες χειροποιητες μπαλες μας έτοιμες. Τιμη 5 ευρω το τεμάχιο. Πληροφοριες με προσωπικό μήνυμα, η παράδοση θα γίνεται από εμας εντος Αττικης κ όχι μέσω courier για την αποφυγή καθυστερήσεων. Παρακαλούμε κοινοποιήστε, σας ευχαριστούμε. Καλές γιορτές!!!


Υ.Γ. Η αποστολή στην επαρχία κοστίζει 10-15 ευρώ,ανάλογα την περιοχή».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.