Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστεία με βαριοπούλες σε σπίτι στο Χαλάνδρι: Τέσσερις Ρομά αναζητά η Αστυνομία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια μετά την ληστεία - Συγκλονίζει η περιγραφή της κόρης της οικογένειας Τον τρόμο στα χέρια τεσσάρων λ...



Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια μετά την ληστεία - Συγκλονίζει η περιγραφή της κόρης της οικογένειας

Τον τρόμο στα χέρια τεσσάρων ληστών, έζησε τριμελής οικογένεια από το Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα και ενώ η τριμελής οικογένεια κοιμόταν στην οικία τους.


Όπως ανέφερε η κόρη της οικογένειας, οι τέσσερις άντρες που μπήκαν στο σπίτι τους, μιλούσαν καλά ελληνικά και είναι πολύ πιθανόν να είναι Ρομά.

Ειδικότερα, σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς πως «Μπήκαν μέσα τέσσερα άτομα με μαχαίρι και μας απείλησαν. Πήραν 8.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας και ένα άδειο χρηματοκιβώτιο. Ήμουν μόνο εγώ με τη μητερα μου καθώς ο πατέρας μου κοιμόταν. Έδειχναν τσιγγάνοι αλλά μιλούσαν καλά ελληνικά».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τέσσερις άντρες είχαν εντοπίσει το σπίτι που ζει η τριμελής οικογένεια και κατάφεραν να μπουν μέσα σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλες.

Όταν μπήκαν μέσα ανέβηκαν στο πρώτο όροφο της μεζονέτας και μπήκαν στο δωμάτιο της 70χρονης ιδιοκτήτριας και την σήκωσαν βιαίως οδηγώντας την στο ισόγειο της οικίας.

Ο ένας από τους ληστές την φόβιζε και την απειλούσε ζητώντας της να τους δώσει λεφτά και κοσμήματα αλλιώς θα τους σκότωνε όλους ενώ οι άλλοι σαν «αρουραίοι» τριγύριζαν στο σπίτι.

Για να πείσουν την ηλικιωμένη γυναίκα ότι θα έκαναν πράξη τις απειλές τους ανέβηκαν στο όροφο και πήραν με την βία την κόρη της ηλικιωμένης η οποία κοιμόταν και την οδήγησαν στην μητέρα της.

Η σοκαρισμένη γυναίκα, βλέποντας την κόρη της να την σέρνουν από τα μαλλία οι ληστές, λύγισε και τους έδειξε μια την τσάντα στην οποία υπήρχαν 8.000 ευρώ ενώ στην συνέχεια τους έδωσε και τα κοσμήματά της.

Ωστόσο οι ληστές δεν πείστηκαν και ζήτησαν κι άλλα χρήματα από τις δύο αβοήθητες γυναίκες. Τότε η 70χρονη θυμήθηκε το άδειο οικογενειακό χρηματοκιβώτιο και τους είπε ότι στο υπόγειο υπήρχαν κι άλλα χρήματα.

Τους έδειξε το χρηματοκιβώτιο αλλά όπως τους είπε είχε χάσει τα κλειδιά. Έτσι, οι ληστές χωρίς να χάσουν χρόνο το σήκωσαν, το πήραν και έφυγαν μαζί με τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.