Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Παίζεται» αν θα ανοίξουν τα σχολεία ακόμη και τον Ιανουάριο... Δεν το αποκλείουν οι ειδικοί

Μπορεί να υπάρχουν φόβοι πως μπορεί το lockdown να συνεχιστεί έως τον Φεβρουάριο (ώστε να μπουν σε μια… σειρά οι μαζικοί εμβολιασμοί) αλλά ...




Μπορεί να υπάρχουν φόβοι πως μπορεί το lockdown να συνεχιστεί έως τον Φεβρουάριο (ώστε να μπουν σε μια… σειρά οι μαζικοί εμβολιασμοί) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχολεία δεν μπορούν ν’ ανοίξουν. Η κυβέρνηση θέλει, οι ειδικοί λένε σε πρώτη φάση «ναι» αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί.

Το «πότε θα ανοίξουν τα σχολεία» είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα των ημερών. 

Θα γυρίσουν οι μαθητές στις τάξεις τους στις 8 Ιανουαρίου, όπως θέλει η κυβέρνηση και το είπε ξεκάθαρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ή η τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί.

Κι αν αποφασιστεί να ανοίξουν τα σχολεία, θα ανοίξουν μόνο τα δημοτικά ή όλες οι βαθμίδες;

Η απάντηση αναμένεται τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα φανεί το «αποτύπωμα» που θα έχουν αφήσει οι γιορτές…

«Με τα σημερινά δεδομένα μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου και να υπάρχει μείωση μέτρων», εκτίμησε μιλώντας τη Δευτέρα (28.12.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ματίνα Παγώνη. Έκρινε ότι «καλό είναι να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες τώρα» αλλά αυτό, σημείωσε, είναι προσωπική της άποψη.

Η Ματίνα Παγώνη υπενθύμισε ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, γιατί το επόμενο 10ήμερο θα δείξει αν οι δείκτες, που είναι μειωμένοι, θα δώσουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν σχολεία. 

«Αν πάμε καλά και οι δείκτες είναι καλοί μέχρι και τις 5 του μηνός δεν υπάρχει πρόβλημα να μην ανοίξουν τα σχολεία, αλλά αν ξεκινήσουμε πάρτι, τα κρούσματα θα αυξηθούν» προειδοποίησε.

Την άποψη ότι θα σχολεία μπορούν να ανοίξουν στις 7 Ιανουαρίου εξέφρασε, επίσης στον ΣΚΑΙ, η Μίνα Γκάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.