Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός – Συγκίνηση στην Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 8χρονος που είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ

Με χειροκροτήματα και δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν γιατροί και νοσηλευτές, το πρωί της Δευτέρας (21/12), τον 8χρονο που νοσηλευόταν στο ν...





Με χειροκροτήματα και δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν γιατροί και νοσηλευτές, το πρωί της Δευτέρας (21/12), τον 8χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο μικρός ήρωας είχε μεταφερθεί από την Ηλεία στην Πάτρα και εισήλθε στην ΜΕΘ Παίδων για να αντιμετωπιστούν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του από τον κορονοϊό.

Ο 8χρονος εδώ και δέκα μέρες, όπως μεταδίδει το tempo24.news, κατάφερε να βγει νικητής και σήμερα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πήρε εξιτήριο. Οι γιατροί του, όπως είπαν στο tempo24, είναι πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους, ενώ για λίγο ακόμη διάστημα θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς του.

«Η μάχη που δόθηκε ήταν πράγματι δύσκολη. Καθώς οι επιπλοκές αυτές λόγω του κορονοϊού, ήταν σπάνιες και σοβαρές. Όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, έγινε μια “γροθιά” και συνεργάστηκε άψογα για τη θεραπεία του μικρού παιδιού. Η επιτυχής έκβαση, θεωρήθηκε διπλή ιατρική “νίκη”, καθώς πλέον μπορούν να αντιμετωπιστούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον» σχολιάζουν στο tempo24.

Δείτε φωτογραφίες:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.