Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παραμονή Πρωτοχρονιάς «έπεσαν» υπογραφές για το «χρυσό αγωγό» των 12 εκατομμυρίων της Πολεμικής Αεροπορίας

Πρόκειται για πρόγραμμα…παρακολούθησης του αγωγού καυσίμου Μέσα στη νύχτα, παραμονή πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα των 12 εκατομμυρίων για την “...





Πρόκειται για πρόγραμμα…παρακολούθησης του αγωγού καυσίμου

Μέσα στη νύχτα, παραμονή πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα των 12 εκατομμυρίων για την “ηλεκτρονική παρακολούθηση” του αγωγού καυσίμου της Πολεμικής Αεροπορίας υπογράφτηκε! Κι όμως παρά τις ενστάσεις και τα ερωτήματα που έφθασαν μέχρι τη Βουλή για το υπέρογκο κόστος , η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, προχώρησε στην υπογραφή του!

Το πρόγραμμα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αεροπόρων δεν κοστίζει κανονικά πάνω από 2 εκατομμύρια! Έφθασε στα 6 εκατομμύρια και τελικά επειδή φαίνεται η παρακολούθηση θα γίνεται με κάποιο πολύ …ειδικό τρόπο εκτοξεύθηκε στα 12 εκατομμύρια!!!

Την είδηση της υπογραφής που θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλες συζητήσεις κι όχι μόνο ανακοίνωσε …αξημέρωτα ο συνάδελφος Δήμος Βερύκιος. Προσοχή: Δεν πρόκειται για κατασκευή νέου αγωγού! Δεν θα φτιάξουν δηλαδή αγωγό ώστε κάποιες μονάδες της ΠΑ να σταματήσουν να παραλαμβάνουν καύσιμο…με πλοία όπως γίνεται ακόμη και σήμερα!!! Πρόκειται για πρόγραμμα…παρακολούθησης του αγωγού καυσίμου! Κι αυτό το κοστολογούν 12 εκατομμύρια!

Όπως γράψαμε η συζήτηση για τη διαφάνεια που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου στη Βουλή αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.