Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Silver Alert: Εξαφανίστηκε άνδρας 50 ετών από Ζωγράφου... ΑΠΑΓΩΓΗ καταγγέλλει η σύντροφός του

Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση του 50χρονου Ηλία Μπάνη στις 29 Οκτωβρίου – Αναμένεται το στίγμα των κινητών του για να ρίξει φως σ...





Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση του 50χρονου Ηλία Μπάνη στις 29 Οκτωβρίου – Αναμένεται το στίγμα των κινητών του για να ρίξει φως στις έρευνες

Η εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές αφού η σύντροφός του θεωρεί ότι έχει απαχθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία Σίλβερ Αλέρτ ο Ηλίας Μπάνης εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του – δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η σύντροφός του, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές ανέφερε ότι από τις 16:30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου όταν και μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μαζί του δεν έχει κανένα σημείο ζωής, ενώ το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί στο γκαράζ. Ο εξαφανισμένος έχει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τα δυο κινητά του τηλέφωνα, τα οποίο όμως είναι κλειστά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όπως έχει καταθέσει η σύντροφός του, ο 50χρονος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, όπου πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να επισκευάσουν και να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο αλλά εκείνος το απέδιδε στον κορωνοϊό και στην οικονομική κρίση. Ήδη η σύντροφός του έχει μιλήσει στο ΑΤ. Ζωγράφου ενώ αναμένεται και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.