Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προς καθολικό lockdown η Θεσσαλονίκη -Πληροφορίες για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ και SMS

Ολικό lockdown αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται ραγδαία στην πόλη. Σύμφωνα με π...




Ολικό lockdown αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται ραγδαία στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί ολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να τεθεί σε εφαρμογή και το σύστημα των SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Συναγερμός μετά τα 1.288 κρούσματα σε 48 ώρες

Στη Θεσσαλονίκη έχει σημάνει συναγερμός τις τελευταίες ώρες, καθώς καταγράφηκαν συνολικά 1.288 κρούσματα σε 48 ώρες.

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου εντοπίστηκαν 449 νέα κρούσματα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 839 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 530 κρούσματα, έναντι μόλις 84 κρουσμάτων στις 26 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη ενεργοποιηθεί από το υπουργείο Υγείας σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αυξηθεί η δυναμικότητα του ΕΣΥ για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική, με τον υπουργό Υγείας να βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι θα εισηγηθεί νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη. «Θα στηρίξουμε τους γιατρούς μας και τα νοσοκομεία,

κάποιοι λίγοι διακινδύνεψαν και διακινδυνεύουν τη ζωή όλων. Η πανδημία εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη. Η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα, η κυβέρνηση χτύπησε καμπανάκια αλλά κάποιοι δεν άκουσαν.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε τη διασπορά, θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό τη λήψη περισσότερων μέτρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.