Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Covid free τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Να παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα ζητούν οι πράκτορες

Από την πρώτη στιγμή της επαναλειτουργίας τους μετά το lockdown, όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ (πρακτορεία και PLAY) τηρούν με αυστηρότητα ό...

Από την πρώτη στιγμή της επαναλειτουργίας τους μετά το lockdown, όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ (πρακτορεία και PLAY) τηρούν με αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού.


Υπάλληλοι και πελάτες των καταστημάτων φορούν μάσκες και ακολουθούνται όλα τα σχετικά μέτρα που αφορούν αποστάσεις και μέγιστο αριθμό ατόμων μέσα στο κατάστημα. Από το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει δεν προκύπτει ότι υπάρχουν κρούσματα στα πρακτορεία του δικτύου. Μάλιστα, αυτό που είδαμε είναι ότι πέρα από τις μάσκες, όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται συνεχώς, αποφεύγεται η χρήση μετρητών, ενώ και στα καταστήματα PLAY έχουν τοποθετηθεί διαχωριστικά ανάμεσα στα μηχανήματα.


Όπως μας επισημαίνουν οι πράκτορες η πιστή εφαρμογή των μέτρων είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας τους και αποτελεί προτεραιότητα για τους ίδιους. Επίσης τονίζουν ότι δεν διστάζουν ακόμη και να διώξουν απείθαρχους πελάτες, κρατώντας έτσι τα πρακτορεία covid free.



 

Αυτές τις ώρες οι πράκτορες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι. Η πρόσφατη απόφαση που βγήκε στις 23 Οκτωβρίου, δεν επιτρέπει στους «κόκκινους νομούς» τη λειτουργία των καταστημάτων τους, κάτι το οποίο ωστόσο δεν δικαιολογείται από την επιδημιολογική εικόνα της χώρας καθώς τα υπόλοιπα δίκτυα λιανικού εμπορίου εξακολουθούν να λειτουργούν. Αναμενόμενο είναι δε να ανησυχούν έντονα, όταν δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.