Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπαρακτικό σκίτσο για τον Άρη και την Κλαίρη: Ντυμένοι στα λευκά στον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καρλόβασι

Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε στο πανελλήνιο, η είδηση για τον τραγικό θάνατο δύο ανήλικων παιδι...

Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε στο πανελλήνιο, η είδηση για τον τραγικό θάνατο δύο ανήλικων παιδιών που καταπλακώθηκαν από παλιό κτίριο την στιγμή του ισχυρού σεισμού στη Σάμο.


Τα φονικά 6,7 Ρίχτερ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο νησί, ενώ αρκετοί τραυματίες που χτυπήθηκαν από τοίχους που κατέρρευσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Ρίγη συγκίνησης


Ο γνωστός σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος αποτύπωσε το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Σάμο, μέσα από ένα συγκλονιστικό σκίτσο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Στο σκίτσο φαίνονται οι σοβαρές ζημιές που υπέστη ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καρλόβασι, ενώ στην κορυφή του τρούλου καθισμένοι ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στον θάνατο. Ντυμένοι γαμπρός και νύφη, το ζευγάρι που δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει, κοιτούν με αγάπη ο ένας τον άλλον και κρατιούνται από το χέρι.


«Κουράγιο Σάμο» έγραψε ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.