Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος Αξιωματούχος: «Ελλάδα, Κίνα και Η.Α.Ε. στέλνουν όπλα στην Αρμενία !»

Ο Γκιοξέλ Γκιουλμπέι-Γενικός πρόεδρος του συλλόγου Αγώνα ενάντια στους Έωλους Αρμενικούς Ισχυρισμούς (ASIMDER) δήλωσε πως τα Ηνωμένα Αρα...



Ο Γκιοξέλ Γκιουλμπέι-Γενικός πρόεδρος του συλλόγου Αγώνα ενάντια στους Έωλους Αρμενικούς Ισχυρισμούς (ASIMDER) δήλωσε πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έστειλαν όπλα και εκρηκτικά προς τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ που αγωνίζονται στις τάξεις του της Αρμενίας ενάντια στο Αζερμπαϊτζάν και ότι αυτή η πονηριά έγινε με μεταφορικό αεροσκάφος της Ελλάδας.
…..

Ο Γκιοξέλ Γκιουλμπέι,-πρόεδρος του ASIMDER , δήλωσε: ¨Μεταφορικό αεροσκάφος της Ελλάδας πού έστειλε όπλα και εκρηκτικά προς τους Αρμένιους απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σαρζάχ στα νοτιοανατολικά των Η.Α.Ε. το αεροσκάφος προσγειώθηκε αρχικά στο Διεθνές αεροδρόμιο της Σουλεϊμανίγιε και ακολούθως στο αεροδρόμιο Ζβαρνόρτς του Ερεβάν. Τα όπλα και εκρηκτικά που ήταν στο φορτίο, έφτασαν αργότερα στους τρομοκράτες μέλη των οργανώσεων ΠΚΚ/KCK πού βρίσκονται στο Καραμπάχ. Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ σε δήλωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες ανέφερε ότι “Καθημερινά στην Αρμενία στέλνονται σύγχρονα όπλα”. Μάλιστα είχε πει ότι η πλειοψηφία αυτών των όπλων στέλνονται δωρεάν στην Αρμενία. Να λοιπόν η απόδειξη ότι τα όπλα που στέλνονται δωρεάν στην Αρμενία στάλθηκαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ελλάδα.
….

Ως προεδρείο του συλλόγου καταγγέλλουμε την Κίνα την Ελλάδα και τα ΗΑΕ που με μίσος προς τους Τούρκους επιδιώκουν να πάρουν εκδίκηση για αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν κατά την ιστορία. Υποστηρίζουμε μέχρι θανάτου την αδερφή χώρα Αζερμπαϊτζάν που πολεμάει για να τερματίσει την κατοχή της Αρμενίας στο Καραμπάχ”.

Son dakika haberleri | ASİMDER Başkanı Gülbey; “BAE ve Yunanistan Ermenilere silah gönderiyor” – Haber

1/11/2020

Σχ. tourkikanea.gr: Μακάρι να συμβαίνει αυτό! Αλλά δεν το πιστεύουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.