Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Αρμένιος συνταγματάρχης Τζαλαβιάν αρνείται να συνθηκολογήσει: «Θα συνεχίσω τον πόλεμο»...!!!

Ο Αρμένιος συνταγματάρχης Καρέν Τζαλαβιάν αρνείται να εγκαταλείψει τις θέσεις που κρατά με τους άνδρες του στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ...





Ο Αρμένιος συνταγματάρχης Καρέν Τζαλαβιάν αρνείται να εγκαταλείψει τις θέσεις που κρατά με τους άνδρες του στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ και να τις παραδώσει στους Αζέρους, όπως μεταδίδεται από μιντιακούς ακτιβιστές στο Twitter.

Η συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων, που υποχρεώθηκε να υπογράψει ο Αρμένιος πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν υπό ρωσική πίεση, προβλέπει την παράδοση του 85% των αρμενικών εδαφών του Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους.

Πολλές αρμενικές στρατιωτικές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί στο Καραμπάχ αρνούνται να πειθαρχήσουν. Κάποιες λέγεται ότι έχουν στασιάσει.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής συνταγματάρχης Καρέν Τζαλαβιάν δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τη συνθηκολόγηση και θα συνεχίσει να πολεμά τους Αζέρους Τούρκους.

Στο Twitter επίσης γράφεται, δίχως να μπορεί να επιβεβαιωθεί, ότι ασκούνται πιέσεις στον Νικόλ Πασινιάν να παραιτηθεί και να βρει καταφύγιο στη Γαλλία ή στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι ο συνταγματάρχης Τζαλαβιάν τιμήθηκε στις 2 Οκτωβρίου με το μετάλλιο του «Ήρωα του Αρτσάχ», γινόμενος ο 28ος Αρμένιος στρατιωτικός με αυτό το παράσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.