Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδέλφια ξυλοκόπησαν 38χρονο και εκείνος τους πυροβόλησε

Έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. ...

Έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.


Στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας κατέληξαν και οι τρεις Έλληνες που ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο έπειτα από καυγά που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του ενός, ο οποίος «απάντησε» με πυροβολισμούς κατά των άλλων δυο!


Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, όταν δύο αδέλφια ηλικίας 31 και 33 χρόνων άρχισαν να ξυλοκοπούν έναν 38χρονο με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές. Όμως, την στιγμή που έφευγαν εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο, εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντάς τους, όπως αναφέρει το protothema.gr. 


Και οι τρεις διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, αλλά έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοχρησία κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.