Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ...!!! 'Επιασαν στην Τρίπολη 27χρονο που κατηγορείται ως μέλος του ISIS... Ηταν τρία χρόνια στην Ελλάδα και του πλήρωνε ΜΚΟ τα ενοίκια...!!!...!!!

  Ο 27χρονος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη, σε σπίτι που του παραχώρησε ΜΚΟ – Καταζητείται διεθνώς ως τζιχαντιστής και εις βάρος τ...

 



Ο 27χρονος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη, σε σπίτι που του παραχώρησε ΜΚΟ – Καταζητείται διεθνώς ως τζιχαντιστής και εις βάρος του εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία»

Ένας 27χρονος από το Τατζικιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία», δηλαδή καταζητείτο διεθνώς συνελήφθη ως μέλος του ISIS και οδηγείται στην εισαγγελία Ναυπλίου, όπου θα κρατηθεί και θα απελαθεί. Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, καθώς ο νεαρός φανατικός μουσουλμάνος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη σε σπίτι που του είχε παραχωρήσει ΜΚΟ χωρίς να έχει εμπλοκή σε εξτρεμιστικές ενέργειες. Μάλιστα ο ύποπτος είναι παντρεμένος με παιδιά και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης γιατί η γυναίκα του ήταν αντικαθεστωτική στο Τατζικιστάν.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς κοντά στην Τρίπολη, ενώ η υπόθεση εξετάζεται και από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.