Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Toυρκική πανωλεθρία: Τεράστιες ζημιές σε δύο F-16 από τις δυνάμεις του Αρτσάχ

Μετά από την πρόσφατη μαζική επίθεση πυραύλων από τις δυνάμεις του Αρτσάχ στην περιοχή του αεροδρομίου Γκαντζάκ, δύο τουρκικά μαχητικά “εξαφ...



Μετά από την πρόσφατη μαζική επίθεση πυραύλων από τις δυνάμεις του Αρτσάχ στην περιοχή του αεροδρομίου Γκαντζάκ, δύο τουρκικά μαχητικά “εξαφανίστηκαν” από τις δορυφορικές εικόνες.

Σύμφωνα με ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές, τα δύο τουρκικά αεροσκάφη έχουν υποστεί αδιευκρίνιστες ζημιές και επί του παρόντος υποβάλλονται σε επισκευή, γι 'αυτό και είχαμε την άφιξη ενός τουλάχιστον μεταγωγικού αεροσκάφους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στο Μπακού.

Κρίνοντας από ρωσικές δορυφορικές εικόνες, ούτε το στρατιωτικό αεροδρόμιο των Αζέρων, ούτε η υποδομή του υπέστησαν μεγάλες ζημιές, ωστόσο, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη πιθανόν δέχθηκαν θραύσματα.

Ταυτόχρονα, Ρώσοι εμπειρογνώμονες εφιστούν την προσοχή στο σενάριο ότι οι ζημιές στα τουρκικά F-16 δεν πρέπει να είναι πολύ σοβαρές αλλά μέτριου χαρακτήρα. 

Μέχρι σήμερα, η τύχη των δύο τουρκικών μαχητικών F-16 που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Γκαντζάκ παραμένει άγνωστη, ενώ εδώ και μια εβδομάδα αυτά τα αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας δεν έχουν εμφανιστεί στις περιοχές του Ναγκόρνο, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, τουρκικά μαχητικά πετούν συνεχώς σε κάποια απόσταση από τα σύνορα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.