Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ οι τουρκικοί S-400... Πλάνα από την μεταφορά τους στο πεδίο βολής για την ενεργοποίηση και δοκιμή τους...!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία ξεκίνησε τη διαδικασία ενεργοποίησης και δοκιμής του ρωσικού συστήματος άμυνας S-400 που αγοράστηκε από τη...


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία ξεκίνησε τη διαδικασία ενεργοποίησης και δοκιμής του ρωσικού συστήματος άμυνας S-400 που αγοράστηκε από τη Ρωσία σε ένα κέντρο εκπαίδευσης κοντά στη βόρεια πόλη Σινώπη.

Κατά την προετοιμασία για την πρώτη δοκιμή, 10 αεροπορικοί στόχοι του Banshee θα χρησιμοποιηθούν για τις δοκιμές των S-400, οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τις 5 έως τις 16 Οκτωβρίου, ανέφερε το Turkish Minute, επικαλούμενο επίσημη αλληλογραφία της κυβέρνησης.

«Οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις του συστήματος αεράμυνας S-400 θα πραγματοποιηθούν στο εύρος πυραύλων της Σινώπης από τις 5 έως τις 16 Οκτωβρίου 2020 για να δοκιμαστεί η ετοιμότητά τους. Η δοκιμή θα ελέγξει την ικανότητα του συστήματος να ανιχνεύει και να παρακολουθεί τους στόχους, τη λειτουργικότητα των ραντάρ, τις δυνατότητες του συστήματος επικοινωνίας, καθώς και τον έλεγχο δοκιμών-πυρκαγιάς και τον έλεγχο των εντολών», αναφέρει το ίδιο το έγγραφο.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ενέκρινε την προκαταρκτική ενεργοποίηση του συστήματος S-400 για να δοκιμάσει τις δυνατότητες των ραντάρ στη Στρατιωτική Βάση της Άγκυρας Güvercinlik από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εμφανίστηκαν αναφορές ότι το ραντάρ του αντιαεροπορικού συστήματος παρακολούθησε τουρκικά F-16 και αμερικανικά F-35, καθώς πετούσαν κοντά στην Κασπία Θάλασσα.

Ήδη τουρκικοί λογαριασμοί στο Twitter μεταδίδουν πλάνα από την μεταφορά των S-400 στη Σινώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.