Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Υπάρχει ελπίδα να έχουμε έως το τέλος του έτους»

  Αισιόδοξα νέα αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχουμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, ...

 


Αισιόδοξα νέα αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχουμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, ανέφερε πως ένα εμβόλιο εναντίον του ιού COVID-19 ενδέχεται να είναι έτοιμο έως το τέλος του χρόνου, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες.

Απηύθυνε, πάντως, έκκληση για επίδειξη αλληλεγγύης και πολιτικής δέσμευσης από όλους τους ηγέτες, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη διανομή των εμβολίων, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.

«Θα χρειαστούμε εμβόλια και υπάρχει ελπίδα πως έως το τέλος του έτους ενδεχομένως θα έχουμε ένα εμβόλιο. Υπάρχει ελπίδα. Ειδικά για τα εμβόλια και τα άλλα προϊόντα που βρίσκονται υπό επεξεργασία, το σημαντικότερο εργαλείο είναι η πολιτική δέσμευση από τους ηγέτες μας, ιδίως στην ισότιμη διανομή των εμβολίων», ανέφερε αρχικά.

Όπως κατέληξε: «Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο, έχουμε ανάγκη από αλληλεγγύη και χρειαζόμαστε όλη την ενέργεια που διαθέτουμε για να πολεμήσουμε τον ιό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.