Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Έκαναν σεξ στην παραλία κι «έφαγαν» τέσσερα πρόστιμα για παραβίαση του lockdown

«Ξινή» βγήκε σε ένα ζευγάρι η ερωτική διάθεση σε παραλία του νότιου Ισραήλ - Πήγαν στην παραλία και χωρίς μάσκες, παραβιάζοντας τους κανό...



«Ξινή» βγήκε σε ένα ζευγάρι η ερωτική διάθεση σε παραλία του νότιου Ισραήλ - Πήγαν στην παραλία και χωρίς μάσκες, παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown

Τον έρωτά του σε υπαίθριο χώρο ήθελε να απολαύσει ένα ζευγάρι στο Ισραήλ, όμως, για κακή του τύχη, η αστυνομία ήταν πανταχού παρούσα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Jerusalem Post», το ερωτευμένο ζεύγος είχε την ιδέα να κάνει σεξ στην παραλία Rishon Lezion στο νότιο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.


Έφαγε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα πρόστιμα αφού παραβίασαν τους κανονισμούς για την νόσο Covid-19.

Το ζευγάρι συνελήφθη για πρώτη φορά από την αστυνομία ενώ περπατούσε στην παραλία χωρίς μάσκα. Και οι δύο αρνήθηκαν να την φορέσουν όταν τους ζητήθηκε από τις αρχές.


Παρά τον ισχυρισμό ότι ζούσαν κοντά στην παραλία, οι άνδρες ασφαλείας συνειδητοποίησαν αφότου έκαναν έναν γρήγορο έλεγχο ότι το ζευγάρι δεν έμενε μαζί και δεν είχαν σπίτι κοντά στην παραλία. Οπότε η αστυνομία τους έκοψε κι άλλα πρόστιμο.

Τους αναγνώρισαν αφότου έμαθαν τα περί σεξ σε εξωτερικό χώρο

Λίγη ώρα αργότερα, ένας υπάλληλος εστιατορίου είδε το ζευγάρι να κάνει σεξ σε ένα από τα τραπέζια που ήταν μπροστά από το μαγαζί. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, συνειδητοποίησαν ότι ήταν το ίδιο ζευγάρι στο οποίο είχαν κόψει πρόστιμο νωρίτερα.

Για άλλη μια φορά, το ζευγάρι εθεάθη να μην φοράει μάσκα με τους αστυνομικούς να ξανακόβουν πρόστιμο αφού παραβίασαν εκ νέου τους κανονισμούς.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, στη χώρα του Μπένιαμιν Νετανιάχου, μόνο επαγγελματίες αθλητές και άτομα που ασκούνται μπορούν να κόβουν βόλτες στην παραλία.


Υπενθυμίζεται ότι, το Ισραήλ είναι σε δεύτερο «lockdown» με το υπουργείο Υγείας να συμβουλεύει τους πολίτες να φορούν μάσκα και να διατηρούν μεταξύ τους απόσταση δύο μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.