Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δήλωση απειλή από ΗΠΑ : Άκρως προβληματική κατάσταση η δοκιμή των S-400... Η τουρκία θυσίασε πολλά

Δήλωση τύπου απειλής από τις ΗΠΑ για τους S-400: Η Τουρκία δοκιμάζοντας τους S-400 θυσίασε πολλά Σ κληρές δηλώσεις έκανε η Κέι Μπέιλι Χ...





Δήλωση τύπου απειλής από τις ΗΠΑ για τους S-400: Η Τουρκία δοκιμάζοντας τους S-400 θυσίασε πολλά

Σ
κληρές δηλώσεις έκανε η Κέι Μπέιλι Χατσισον-πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, σχετικά με την δοκιμή των S-400 που αγόρασε η Τουρκία από τη Ρωσία. Η Χάτσισον δήλωσε πως “Η δοκιμή της Τουρκίας των S-400 σε έδαφος του ΝΑΤΟ,” είναι για όλους μας μία άκρως προβληματική κατάσταση” και πρόσθεσε πως η Τουρκία θυσίασε πολλά πράγματα για να αποκτήσει τους S-400.
…..

H Χάτσισον είπε: “Εμείς μαζί με τη συμμαχία μας στο ΝΑΤΟ κάναμε τα πάντα για να πείσουμε την Τουρκία μην αγοράσει το πυραυλικό αμυντικό σύστημα από την Ρωσία που αποδεχόμαστε ως αντίπαλο. Αγοράζοντας ένα σύστημα πυραυλικής Άμυνας από τη Ρωσία και βάζοντας τώρα μέσα στη συμμαχία του ΝΑΤΟ… Αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό”. Η Χάτσισον υπενθύμισε πως η Τουρκία λόγω των S-400 αποβλήθηκε από το πρόγραμμα των F-35 και επισήμανε ότι οι συνέπειες που μπορεί να αντιμετωπίσει η Άγκυρα, ενδεχομένως δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτό.
……….

https://www.haberler.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.